stiridesport

Agenţia Respect a lansat la finele lui octombrie 2012 varianta beta a site-ului stiridesport.ro, având în spate o echipă entuziastă de 11 jurnalişti din Bucureşti, Cluj, Braşov şi Drobeta Turnu Severin.

Site-ul are două zone distincte. Una de ştiri şi materiale despre sportul de performanţă, grupate în 9 categorii: Fotbal, Fotbal Extern, Baschet, Handbal, Rugby, Tenis, Sporturi de Contact, Sporturi Auro şi Alte Sporturi (volei, atletism, nataţie, sporturi de iarnă şi altele).

Cea de a doua zonă este dedicată celor ce sunt animaţi de anumite pasiuni sau înteledniciri legate de practicarea sportului amator, sportului de copii şi juniori, pasiuni, fani şi comunităţi. Această zonă se doreşte a fi un portal, o scenă pentru aceste comunităţi care se pot regăsi în materialele publicate de echipa redacţională, dar şi mai ales de către ei înşişi.

Conduita editorială este una care să nu se suprapune în nici un fel peste zona tabloidă atât de prezentă în presă în general şi în presa sportivă în particular. Echipa stiridesport.ro nu doreşte să abordeze astfel de subiecte, nici să apeleze la titluri senzaţionaliste sau la mediatizarea unor personaje dubioase care populează din belşug anumite zone din sport, mai ales în fotbalul autohton.

Site-ul îşi propune o interactivitate creativă pe reţelele sociale, acolo unde fanii şi cititorii acestuia sunt încurajaţi să contribuie la dialog. Nu în ultimul rând trebuie să spunem că stiridesport.ro se va exprima în registrul multimedia, prin aportul unei echipe de fotografi de sport de mare talent.

Stiridesport.ro va fi prezentă în peisajul media şi ca producător al unor emisiuni de radio şi televiziune sub brandul “Ora de Sport” depsre care vom reveni cu amănunte la momentul potrivit.

Bine ne-am găsit pe stiridesport.ro!