Duminică, 16 octombrie 2011 a avut loc Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în parteneriat cu Respect Media, pe străzile din Cluj Napoca! Startul s-a dat la orele 10:00 în Piaţa Unirii cu prima probă de alergare, proba individuală, urmată de proba pe echipe, cu start în jurul orelor 11:00.

Peste 110 firme au fost înscrise la Crosul Companiilor, cu mai bine de 600 de angajaţi. Angajaţii companiilor s-au întrecut în alergare pe un frumos circuit creat pe străzile din centrul oraşului Cluj Napoca: Start: Piaţa Unirii – Str. Iuliu Maniu – Str. Baba Novac – Str. I.C. Bratianu – Str. Universităţii – Piaţa Unirii. Finish. Traseul a fost parcurs de 3 ori, având o distanţă totală de aproximativ 5 km. Timpul frumos pentru alergare, cu soare şi temperaturi suportabile, a fost favorabil competiţiei. Atmosfera de fair play şi voie bună, la care au contribuit şi cei peste 400 de spectatori prezenţi în Piaţa Unirii şi pe traseu, au dus la reuşita acestui eveniment.

Crosul Companiilor este o competiţie sportivă şi un eveniment social dedicat exclusiv angajaţilor companiilor care promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model într-o companie. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru promovarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese asemănătoare.

“Evenimentul Crosul Companiilor a fost un succes pe care l-am anticipat, iar vremea bună a fost aliatul nostru. Sperăm să putem organiza şi în anii următori acest cros organizaţional, care să devină o emblemă pentru oraşul Cluj Napoca, atrăgând tot mai mulţi participanţi”, declară dl. Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club.

Evenimentul a fost sustinut de Vodafone.

Partenerii evenimentului au fost: Prodvinalco, Polus Center , WoldClass, Hervis, KFC, Perfect Tour, Qual Media, Buduşan Berindean & Asociaţii, Fastprint, precum şi partenerii media: Kiss FM, Zile şi Nopţi, GSP, Hostvision,  Piaţa de la A la Z.

www.crosulcompaniilor.ro