Indrazneste…”Mall Magic” de Cristian GOG

Posted on

GOG Mockup

Primul mentalist din Estul Europei care a reuşit să câştige un concurs de talente important dă startul unui concept inedit în România intitulat “Mall Magic” de Cristian Gog

“Mall Magic” este un spectacol dedicate mall-urilor în care Cristian Gog va încerca să-i facă pe toţi spectatorii să creadă în Imposibil. Citirea gândurilor, influenţarea lor, telepatie, hipnoză şi multe alte numere de mentalism vor fi desfăşurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister cât şi de bună dispoziţie.

În cadrul emisiunii “Românii au Talent” (ediţia 2012) Cristian Gog a fost votat ca fiind “cel mai talentat român” de către publicul din România. The Sun l-a declarat pe Cristian “Omul care şi-a oprit inima pentru a câştiga Românii au Talent”.

Mall Magic se desfăşoară în cadrul evenimentului aniversar organizat de Gold Plaza cu ocazia sărbătoririi a 3 ani de la deschidere.

Vino sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 19.00 în Centrul Comercial Gold Plaza Baia Mare şi participă la un spectacol 100% de mentalism, “Mall Magic” de Cristian GOG!

Îndrăzneşte…

Aşteptăm toţi băimărenii, cu mic cu mare la eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>